Tytuł: Skierniewickie Stowarzyszenie Fanów "Gwiezdnych wojen" "Utapau" :: Spotkanie Utapau LXXXIII
Dodane przez Lord W dnia 02 luty 2014 10:30
Spotkanie 83 odbędzie się już w najbliższy weekend, 8 lutego 2014, w godz. 15-20, w sali 104, Miejskiego Ośrodka Kultury (dawne MCK).
Wśród zaplanowanych atrakcji:
1. Technologie w Star Wars i Mass Effect a nasze rzeczywiste
2. Broń w Star Wars i Mass Effect a nasze rzeczywiste
3. Roboty - na Twoje specjalne życzenie Wojciechu ;]
Myślę też, że warto pomyśleć nad jakimś konkursem. Ewentualnie mogę zrobić jakąś wiedzówkę, na w miarę łatwym poziomie. Na przyszłość warto też rozważyć aspekt dywersyfikacji punktów programu. W przypadku gdy wszystkie punkty programu przygotowuje jedna osoba, w momencie jej braku jest nieciekawie. Stąd moja sugestia, aby na najbliższym spotkaniu zrealizować tylko 2 punkty programu Milki (a trzeci przerzucić na kolejne spotkanie), plus ewentualnie dwa inne punkty programu.
Co do samych spotkań. Chciałbym abyśmy wykorzystywali czas na działanie. Stąd jak jest plan z prelekcjami i konkursami to jedziemy z koksem, a nie gadamy, czekamy nie wiadomo na co. Bo jeżeli to ma wyglądać tak, jak ostatnio, że będziemy siedzieć i ja się pytam co robimy, a Wy nic ... no to szkoda czasu, pora iść do domu.
Dodane przez ivered dnia 02 luty 2014 10:57
Ja póki co zapowiadam się że będę.
Dodane przez Lord W dnia 02 luty 2014 10:58
Ooo ...:)
Może, więc coś się zadzieje. ;)
Edytowane przez Lord W dnia 02 luty 2014 11:01
Dodane przez Vinga dnia 02 luty 2014 18:15
mnie nie bedzie, w pracym :P
Dodane przez Lord W dnia 02 luty 2014 20:26
Hm ... to szkoda.
Dodane przez Heisenberg dnia 03 luty 2014 16:22
Ja się pojawię na 90% - ustawię sobie w pracy po prostu inną sobotę pracującą. Miło by było pogadać, spotkać się, omówić pewne istotne kwestie, a po wszystkim skoczyć na małe after party.
Dodane przez Lord W dnia 03 luty 2014 16:25
No jak będziesz Ty z Lisem to faktycznie jest jakaś wyjątkowa okazja, choć ostatnio zaklinałem się, że afterki nie mogą stać się najważniejsze.
Dodane przez Heisenberg dnia 06 luty 2014 13:03
Widzisz Lordzie tak się śmiesznie składa, że jak się studiuje i pracuje jednocześnie (bo sorry takie mamy warunki w kraju) to zadziwiająco mało czasu zostaje człowiekowi :D
Cieszę się, bo mam przesilenie międzysemestralne (sesja, poprawki, pseudo ferie, bo feriami bym tego nie nazwał) co oznacza, że mogę sobie zreorganizować czas, wyskoczyć do Skc czasem, spotkać się z ekipą, zaktualizować informacje.
Przyjdę nie na początku spotkania, a w połowie/ pod koniec i zostanę na afterze. Związane jest to z faktem, że w przyszłym tygodniu mam do poprawy dwa egzaminy i jedno zaliczenie, więc całe dnie muszę teraz siedzieć w książkach - a nie chcę rezygnować całkowicie ze spotkania.
Miałem ochotę załapać kontakt, pozdrowić serdecznie, internet to bardzo ułatwia (pozdro Thignol, będzie wiedział o co chodzi :D )
Dodane przez Seboss dnia 07 luty 2014 13:00
No a mi amandzie i ewelinie to nie dziekujesz ...
spoko adzio...
Dodane przez Heisenberg dnia 07 luty 2014 18:36
Zasadniczo dyskusję na temat internetu odbyłem z Thingolem, więc dla niego poszło w tym konkretnym kontekście pozdro, jako forma humoru, żarciku, mrugnięcia okiem.
Sebossowi oddzielnie Dziękuję za to, że polubił kawę z cynamonem i jego wizytę u mnie. Wszystkim obecnym (Amanda, Ewelina, Thingol ) zbiorowo za świetny, udany wieczór
A teraz czytaj uważnie swoje informacje na PDA Stalkerze. W ciągu następnych 12 godzin formować się będzie grupa specjalna na wycieczkę po Metrze. Zainteresowani dostaną wypłatę w nabojach ew. przedwojennych puszkach z żywnością, bądź lekach.
Edytowane przez Heisenberg dnia 07 luty 2014 18:45
Dodane przez Thingol dnia 07 luty 2014 19:46
Adzio jest taki kochany, opierdol nazywa "dyskusją na temat internetu" :D
Dodane przez Heisenberg dnia 07 luty 2014 20:15
yoda1 Siłą eufemizmu obronić się chce? yhmmmhihihi Rycerz Jedi potężny , Negocjator z niego może być.
Dodane przez Seboss dnia 08 luty 2014 09:06
Ogólnie jak by ktoś wziął kabel hdmi i lapka na spotkanie to mogę poprowadzic dzisiaj jaka to melodia ze skierconu bo parę osób wyraziło ostatnimi czasy chęci :)
o tak to potężny jedi jest :) lecz zawżdy zważ na to czy ich dwóch przypadkiem nie ma, mistrz i uczeń zwać się będą, a moc ich niepojęta ... zejdą w pod 500 m i ... sigmar im przyświecał będzie..
Dodane przez Thingol dnia 08 luty 2014 10:51
bedzie lap + hdmi
Dodane przez Lord W dnia 09 luty 2014 10:30
Hm ... wszystko fanie ... ale znowu część ludzi przyszła o tej 15 i tak stali do 16: 30. Najlepszy był Harry, który przyjechał w sumie po to, żeby usłyszeć, że chce od niego 4 zł. Na spotkaniu, ani nie pograł w nic, ani nie wziął udziału w konkursie. Zawsze zastanawiam się czemu my na tych spotkaniach marnujemy zawsze tak dużo czasu ...na nic.
Znowu nie było prelekcji Milki. Na przyszłość tez prośba np. do Sellera, który przychodzi jako pierwszy - weź laptopa. ;) Ja postaram się zrobić na kolejne spotkanie jakąś wiedzówkę (miałem zrobić na to, ale ... skończyło się na gadaniu).;)