Tytuł: Skierniewickie Stowarzyszenie Fanów "Gwiezdnych wojen" "Utapau" :: Spotkanie Utapau LXXXIX
Dodane przez Thorin dnia 27 kwiecień 2014 15:14
Spotkanie 89 odbędzie się w sobotę 14 czerwca, w Miejskim Ośrodku Kultury (Reymonta 33), w sali 104, w godz 15-20.
Edytowane przez Thorin dnia 08 czerwiec 2014 00:42
Dodane przez Lord W dnia 29 kwiecień 2014 20:48
No to ładnie. Z tego co słyszałem to Mistrz Seller ma prelekcję o jakiś mało znanych filmach.
Dodane przez Thingol dnia 06 maj 2014 15:57
Info od Vingi:
Spotkanie nie odbędzie się...w MOKu, bo sala 104 zajęta z powodu Rock May Festival. Innej sali na zamianę nie mają.
Pozostaje nam sam nieoff. Ewentualnie Vinga mówiła coś o IHSie, ale to nie jest pewne.
Dodane przez Milka dnia 06 maj 2014 17:58
Chodźmy wszyscy na Rock May.
Dodane przez Thingol dnia 06 maj 2014 18:21
hahaha, lol.
Nie.
Vinga ma wrzucić info wieczorem, bo ma potencjalną miejscówkę na spotkanie oficjalne. Jak nam nie podpasuje to zostaje KFC albo... widzimy się za 2 tygodnie.
Dodane przez Vinga dnia 06 maj 2014 18:49
to uwaga wrzucam :P
Trzcinska 6 - tam jest taki niewielki domek od ulicy (kiedys byl tam bar, ostatnich kilka lat pracownia biologiczna)
na dzien dzisiejszy stoi pusty, jest do naszej dyspozycji cala soboty, tylko krzesla bede tam musiala przytachac, ale to nie problem
pasuje? :D
edit: https://www.googl...UgDEQA!2e0 - o ten domek, wejscie od strony parkingu
Edytowane przez Vinga dnia 06 maj 2014 18:53
Dodane przez Lord W dnia 06 maj 2014 21:08
Spoko. Możemy zawsze spotkanie odwołać tudzież skrócić do gadania.
Wolnych weekendów nigdy za wiele. A i widzę, że atrakcji też póki co oprócz Sellerowych punktów nie mamy. Lepiej mniej spotkań, a lepszych niż więcej a nijakich.
Edytowane przez Lord W dnia 06 maj 2014 21:16
Dodane przez Vinga dnia 06 maj 2014 21:34
to ja jestem dziwna :P z mojego punktu widzenia zawsze lepiej sie spotkac :)
Dodane przez Lord W dnia 07 maj 2014 20:35
Tylko spotkać się towarzysko a robić oficjalne spotkanie z atrakcjami to dwie różne rzeczy. Jak się chcecie spotkać normalnie w ramach oficjalnego spotkania Utapau to nie widzę przeciwwskazań. Zresztą Milka pół serio pół żartem mówił o skoczeniu na koncert w ramach Rock May Festivalu. Także jak widać koncepcje są różne.
Nic to. Czekam na wypowiedź reszty, co sądzą o Twoim pomyśle. Ja osobiście ostatnio nie cierpię na nadmiar czasu wolnego. Jak robimy spotkanie to róbmy coś konkretnego i ustalamy gdzie i kiedy.
Edytowane przez Lord W dnia 07 maj 2014 20:36
Dodane przez ivered dnia 07 maj 2014 21:21
Ile trwa ten rock may festival? Nie zrujnuje to planów Syndriusa dot. dokręcenia scen do spotu? Poki co mam w planach byc w skce, proboje namowic Aero zeby sie pojawil na spotkaniu i wogole jest kilka rzeczy do pogadania na temat OoS (dekoracje, stroje itp).
Przynajmniej taki bym widzial sens w tym spotkaniu.
Dodane przez Lord W dnia 07 maj 2014 21:30
No to jeżeli faktycznie zorganizujesz Aero to podaj jakie godziny Ci pasują i możemy zrobić to spotkanie aby pogadać o fanfilmie (tylko do rzeczy). Pamiętaj tylko, że spotkanie odbyłoby się nie w budynku MOK, a tam gdzie zaproponowała Vinga, a wiec de facto u niej.
Ja natomiast widzę, że mam mało wolnych dni (a jest co robić, czy nawet załatwiać na mieście), a biorąc pod uwagę, że Lisu chce w wakacje kręcić to wolnych dni będzie bardzo mało. Także jeżeli jest potrzeba spotkanie to je róbmy. Tylko ustalmy do jutra wieczór co i jak, żeby podać oficjalnego newsa ze sprostowaniem. Spotkania w budynku MOKu nie będzie - to jest pewne.
Edytowane przez Lord W dnia 07 maj 2014 21:34
Dodane przez ivered dnia 09 maj 2014 20:16
A moze zróbmy od razu nieoficjal - w kfc? Imho i tak to własnie tam odbywa sie glowna czesc dyskusji na kazdy temat. O jakiej godzinie bysmy chcieli, 16.00 moze byc?
Dodane przez MistrzSeller dnia 09 maj 2014 21:25
jak dla mnie spoko
Dodane przez Lord W dnia 09 maj 2014 21:51
Jak dla mnie 17-20. Myślę, że 3h wystarczy i może jednak nie KFC a coś bardziej normalnego - Alhambra może.
Najgorsze jest to, że oprócz Ciebie reszta całkowicie olała temat. Także trzeba coś tam postanowić.
Edytowane przez Lord W dnia 09 maj 2014 22:07
Dodane przez ivered dnia 09 maj 2014 22:05
Alhambra jest ok jezeli przebijemy sie przez rock may festival :) Najpierw Alha, a jak nie bedzie miejsca to spacer do kf-a. godzina 1700.
Dodane przez Lord W dnia 09 maj 2014 22:08
Aaa ..to zmieniam zdanie - nie myślałem 4 wymiarowo. Alhambra odpada, bo faktycznie będzie głośno, tłumnie i chyba niezbyt wesoło.
Dodane przez Thingol dnia 09 maj 2014 22:10
To postaram się wbić na ~17 do KF'a.
Dodane przez Thorin dnia 11 maj 2014 13:51
Więc przyjmujemy zgłoszenia do punktów programu na spotkanie czerwcowe.
Dodane przez Lord W dnia 11 maj 2014 16:41
Nom. Ja wiem, że Seller ma coś w zanadrzu, ale się z tym nie ogłasza. Może uda mi się Familiadę zrobić. Myślę, że na tym Pikniku Rodzinnym mógłbym przeankietować zwykłych ludzi i potem będzie materiał.;)
Dodane przez Thorin dnia 07 czerwiec 2014 23:01
Przepraszam za zamienieszanie ale temat założyłem w kwietniu jeszcze, a edytowany był w maju.
Dodane przez Lord W dnia 08 czerwiec 2014 18:15
Nie ma problemu. Ja obiecaną familiadę zrobię. Z ta sobotę przyszło 4 gości i razem z nimi zagrałem w karcianki i pogadaliśmy o SW. Część z nich bla u Nas wcześniej a inni byli na spotkaniach ŁFSW. Powiedzieli, ze przyjdą za tydzień.
Obskoczyłem z nimi american kebaba, Alhambrę i kino. W poniedziałek mam ustalać w tych lokalach szczegóły, ale będą zniżki, a jawa ma skoczyć do Bigosa żeby zorientować jak jest zorientowany w temacie konwentu. Wstępnie też ugadaliśmy, ze jest szansa załatwić 20 strzelców.