Gwiezdne Wojny: Przymierze Mieczy
|
ivered |
Dodany dnia 24 maj 2012 21:01
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
W 5 rocznicę kręcenia TOTSa wpadłem na sposób uświetnienia jubileuszu. Skromny co prawda ale jednak zawsze jakiś.
Otóż na dysku kurzy mi się scenariusz (oficjalnego) prequela TOTSa który wykonaliśmy z Thingolem i Aero (TIA Arts) bodajże 3 lata temu. Ponieważ chyba już nie uda nam się go zekranizować, a szkoda byłoby zmarnować kawał roboty, pomyslałem że wrzucę go tutaj w częściach. Nie wiem czy admini muszą akceptować nowe artykuły więc jeżeli tak to proszę o zatwierdzanie tego co podeślę
Ponieważ nigdy nie nadaliśmy mu tytułu (istniał tylko tytuł roboczy) pozwoliłem sobie nazwać go "Gwiezdne Wojny: Przymierze Mieczy".
Postaram się go zamieścić bez dużych ingerencji w to co jest tam już napisane, jedynie poprawki błędów itp. Zostanie zachowana forma scenariusza.
Spodziewajcie się kilku starych znajomych , kilku nowych no i przede wszystkim kolejnych przygód w świecie SW made by TIA Arts. Uruchomcie waszą wyobraźnię i być może zobaczycie wspanialszy świat niż udałoby nam się go kiedykolwiek stworzyć przy pomocy komputerów.
TIA ARTS FTW!!!!
Always a pleasure to meet a Jedi...
www.plis.carbonma...
United we stand, divided we fall. |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 25 maj 2012 10:06
|
Administrator
Data rejestracji: 15.02.07
|
Bardzo fajny pomysł.
PS. A to już w tym czasie kręciliśmy TOTSa. Ja myślałem, że ciut później w czerwcu jak się dokumenty zawoziło. Co do realizacji - wiem jedno, pokazaliście, że nie ma rzeczy niemożliwych Swoją drogą wtedy kończył się pewien etap w życiu i teraz też się kończy ...
PS. A najlepsze Gwiezdne Wojny to Nowa Nadzieja!
Niech Moc będzie z Wami!
Edytowane przez Lord W dnia 25 maj 2012 10:07 |
|
|
|
Aero |
Dodany dnia 25 maj 2012 21:51
|
Użytkownik
Data rejestracji: 04.01.08
|
"Przymierze Mieczy" brzmi jak kolejna cześć "Klątwy Analoksiężnika" albo "Analnego ciemiężyciela". |
|
|
|
ivered |
Dodany dnia 25 maj 2012 22:27
|
Użytkownik
|
Heh - tym bardziej że nie ma żadnej postaci żeńskiej
Edytowane przez ivered dnia 25 maj 2012 22:27
www.plis.carbonma...
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 01 październik 2012 21:25
|
Administrator
|
To już pięć lat minęło od nakręcenia TOTSa. Ale ten czas leci. |
|
|
|
ivered |
Dodany dnia 02 październik 2012 21:14
|
Użytkownik
|
Leci leci, ale z jakiej to okazji przypomniało ci się Lordzie? Bo w lipcu przecież były zdjęcia
www.plis.carbonma...
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 02 październik 2012 22:00
|
Administrator
|
A oblewaliśmy to jakoś szczególnie, czy nie? Bo nie pamiętam. Swoja drogą Lisie mieliśmy się ustawić na jakieś spotkanko, ale to chyba na gg muszę do ciebie napisać.
A przypomniałem sobie, bo tematy przeglądam. A to, że w lipcu kręcony to pamiętam. Fajne były te filmiki do TotSa i sam TotS też ok. Długo będziemy czekać na podobną produkcję w polskim fandomie. |
|
|