BIBLIOTEKA SSFGW UTAPAU
|
Smok |
Dodany dnia 20 październik 2014 01:09
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.07.14
|
MistrzSeller napisał/a:
Lord W >>> Obecnie kanon to:
-cała saga
-TCW
-Darth Maul: Son of Dathomir (jedyny kanoniczny komiks dark Horse, kontynuuje fabułę TCW)
-Rebels
-A new Dawn ( czyli wstęp do Rebels nie wydany w PL)
-Adaptacje ksiązkowe w momentach nie odbiegających od filmu.
- opowiadanie "Blade Squadron"
- opowiadanie "One Thousand Levels Down"
Przy adaptacjach warto zaznaczyć, że chodzi nie tylko o adaptacje epizodów I-VI, ale też o Wojny Klonów Traviss |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 25 październik 2014 21:32
|
Administrator
Data rejestracji: 15.02.07
|
Łał - wszystkie czytałem. |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 07 listopad 2014 23:25
|
Administrator
|
Lord W napisał/a:
Myślę nad przeczytaniem jakiejś książki SW, a dokładniej: dokończenia Wojen Klonów Karen Miller - zapewne nikt nie ma.
Ewentualnie trylogię ze Starej Republiki by zaczął (Revan i spółka), lub też Cienie Mindora. Ma ktoś, którąś z wymienionych pozycji do pożyczenia?
Prośba serdeczna. Gdyby ktoś mógł pożyczyć jedną z wspomnianych powyżej pozycji będę bardzo wdzięczny. |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 03 grudzień 2014 20:38
|
Administrator
|
Dzięki Thorin wielkie za książkę. Jakby co już przeczytałem i poszukuję kolejnej lektury.
Przeglądam listę Mistrza Sellera i widzę, że przeczytałem już wszystko do Cieni Mindora. Ma ktoś jakąś książkę ze starej Republiki do pożyczenia?
|
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 26 marzec 2015 23:08
|
Administrator
|
Ludziska - szukam ciekawej książki SW przed Zemstą Sithów. Może by mi ktoś np. Planetę Życia pożyczył (tak mnie Sellerowa audycja zainspirowała). Oczywiście będę bardzo wdzięczny.
|
|
|
|
Thingol |
Dodany dnia 26 marzec 2015 23:37
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
Jeśli nie czytałeś a NEJki (a wiem, że nie czytałeś), to sobie odpuść Planetę Życia. Połowa "smaczków" Ci umknie.
Chyba, że nie dorwiesz nic innego - to z biedy może być i ta nieszczęsna planeta.
Edytowane przez Thingol dnia 26 marzec 2015 23:38
Scattered scraps of Humanity.
###
Burn the Bridges & enjoy the Fire!
|
|
|
|
Thorin |
Dodany dnia 26 marzec 2015 23:40
|
Największe zło strony
Data rejestracji: 08.01.10
|
Postaram się nie zapomnieć na spotkanie. |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 23 czerwiec 2015 21:44
|
Administrator
|
Ja i NEJka
Liczę na rozwinięcie "doktryny Tarkina". Zonama Sekot, Vergere - wątek występował w Locie Poza Galaktykę. Także może nie będzie tak źle.
Poza Galaktykę też czytałem przed Rozbitkami i dało radę. Dzięki wielkie Thorin. Zawsze coś.
W sumie ta Planeta życia całkiem fajna była. Czytałem kilka znacznie gorszych i nudniejszych pozycji SW. Ma ktoś może jakąś ciekawą książkę SW przed Powrotem Jedi do polecenia i pożyczenia?
* * *
Mistrzu Sellerze - będę bardzo wdzięczny za pożyczenie Revana. PS. Ma ktoś może Próbę Jedi?
Edytowane przez Lord W dnia 23 czerwiec 2015 21:43 |
|
|