KotOR: Grobowiec Sitha i jakiś Super Miecz
|
Syndrius |
Dodany dnia 21 styczeń 2009 21:57
|
Użytkownik
Data rejestracji: 27.10.08
|
na początku tematu składam pdoziękowania Keyanowi za wskazówkę dotycząca misjii na Mannan. tera jestem na Korriban i mam questa, w którym trzeba znaleźć miecz jakiegoś baardzo starego lorda sithów. i to nie ejst naga sadow tylko ktoś inny. w grobowcu tego starego mistzra jest jakis system z pułapkami itd. Jak przejsć tego questa bo zielonego pojęcia nie mam
Edytowane przez Szychu dnia 21 styczeń 2009 22:44
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. |
|
|
|
Exile |
Dodany dnia 21 styczeń 2009 22:26
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16.11.08
|
Chodzi o miecz Ajunty Palla ? Przynajmniej tak wnioskuję xD ale szczerze powiedziawszy nic więcej nie pamiętam... miesza mi się nadodatek z drugą częścią ;p weź może opisz ten system pułapek trochę, co ? bo tak jakoś nie sprecyzowałeś o co Ci chodzi. Jak chcesz przejść to wchodzisz do grobowca i idziesz przed siebie xD najlepsza rada może ściągnij sobie poradnik do KotORa
Edytowane przez Exile dnia 21 styczeń 2009 22:27 |
|
|
|
Syndrius |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 15:46
|
Użytkownik
|
tak chodzi o Ajunty Palla. Jakiś archeolog sithów tak powiedział, że są tam jakies pułapki
Did I ever tell you what the definition of insanity is? Insanity is doing the exact... same fucking thing... over and over again expecting... shit to change... That. |
|
|
|
Thingol |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 15:50
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
save'ujesz grę
wchodzisz do grobowca
aktywujesz Force Shield
przebiegasz po minie
leczysz sie
jak się nie uda, to loadujesz grę.
i po pułapkach xD
Scattered scraps of Humanity.
###
Burn the Bridges & enjoy the Fire!
|
|
|
|
Sanier |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 16:37
|
Użytkownik
Data rejestracji: 29.10.08
|
Nie pamiętam dokładnie jak tam było... chyba są tam jacyś wrogowie...ale mogę się mylić bo dawno nie grałem Jeśli tak to weź kogoś strzelającego i sprowokuj do biegu na Revana) Nie zapomnij o trybie solo. Chyba nie muszę opisywać co się stanie!! Drugim sposobem jest nużące rozbrajanie albo generator pola/skradanie. |
|
|
|
Exile |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 19:01
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16.11.08
|
To ty jeszcze nie byłeś w tym grobowcu ?! Trzeba było najpierw tam wejść, a jakby Ci się nie udało przejść to wtedy zakładać temat ;p |
|
|
|
Syndrius |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 19:41
|
Użytkownik
|
juz wiem o co chodziło. mam to już za sobą. trzeba było wsadzic do kamiennego słupa granat, potem pokonać roboty, wziąść miecz Ajunty i go nawrócić na jasną stronę....że też na to sam nie wpadłem
|
|
|
Szychu |
Dodany dnia 22 styczeń 2009 20:48
|
Użytkownik
Data rejestracji: 31.01.07
|
To co, zamykamy temat? |
|
|