Spotkanie Utapau XCI
|
Thingol |
Dodany dnia 09 październik 2014 18:55
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
o.O
Szykuje się epicka drużyna złodupców =]
Scattered scraps of Humanity.
###
Burn the Bridges & enjoy the Fire!
|
|
|
|
Harry |
Dodany dnia 10 październik 2014 08:29
|
Użytkownik
Data rejestracji: 03.06.13
|
Gość został przesunięty. Tylko jeden szkopuł.
Lordzie, czy dobrze widzę, że spotkanie zaczyna się o 16:30?
bo jeśli tak, może to skutkować brakiem mnie na spotkaniach w sezonie zimowym(ta radość wśród tłumów)
HPC. |
|
|
|
Heisenberg |
Dodany dnia 10 październik 2014 18:10
|
Użytkownik
Data rejestracji: 16.12.12
|
Miło mi Asmen, że chcesz grać, ale mamy niestety już komplet. Nie dam rady poprowadzić dużej drużyny z uwagi na ograniczenie czasowe, późno względnie zaczynam. Tym bardziej, że 2 osoby zaczynają się uczyć i będzie to wszystko trwało (wdrażanie, tworzenie kart postaci)
Jeżeli chcesz nauczyć się grać to mogę poprowadzić jeszcze małą sesję dla początkujących na następnym spotkaniu itd., więc nie ma problemu, żeby się dogadać. |
|
|
|
Vinga |
Dodany dnia 10 październik 2014 18:49
|
Użytkownik
Data rejestracji: 01.06.13
|
Ja jestem za sesja dla noobow! Bardzo bardzo chcem!
- Zetrzyj kurze
- A ty kogutowi |
|
|
|
Heisenberg |
Dodany dnia 10 październik 2014 19:41
|
Użytkownik
|
Ok. Asmen robimy tak: i tak jutro będzie sesja tutorialowa, a możemy mieć opóźnienie z jednym graczem to robimy tak i tak: wjeżdżamy na pełnej k..urze. Jak masz podręcznik to tam masz rozdział tworzenia postaci, czytasz i tworzysz swoją postać na jutro, jakbyś nie skończył to jutro Ci pomogę, ale to nie jest ciężkie. Łokciami, wjeżdżamy łokciami, jak widzisz, że krasnolud leży to pomóż koledze, wywal bułę.
Ergo:
1. Na jutro postać zgodnie z założeniami, które napisałem. Ew. pytania via internet. Pozdrawiam. |
|
|
|
Thingol |
Dodany dnia 10 październik 2014 20:29
|
Użytkownik
Data rejestracji: 21.01.07
|
Na dyskusję o "przyszłości fanklubu" polecam przeczytał artykuł Nadiru o przyszłości samych Gwiezdnych wojen:
http://sw-extreme...-wars.html
Scattered scraps of Humanity.
###
Burn the Bridges & enjoy the Fire!
|
|
|
|
Heisenberg |
Dodany dnia 10 październik 2014 21:14
|
Użytkownik
|
Przeczytałem i mogę zgodzić się tym punktem, że na pewno będzie to jakieś wprawienie w ruch świata Star Wars. Jasne, że rewitalizacja może przynieść masę plusów, rozwikłania wielu wątków, ale nie musi! Wszystko zależy tylko i wyłącznie od tego JAK Disney zrealizuje nowy nadrzędny kanon.
Mogą stworzyć prawdziwą perełkę i przekonać old school fanów, niemniej nie wykluczam też tej wersji, że wcisną plastikowo, sztampowy badziew. Nadiru zakłada jako pewnik trochę za dużo plusów na chwilę obecną możemy tylko domniemywać.
Wiele się okaże jak obejrzymy część VII. Zaprezentuje nam ona jaki poziom i kurs obrali. Nie wątpię, że wszyscy old schoolowi fani wychowani na expaned universe nakładają pewną presję i słusznie. |
|
|
|
Kloszo |
Dodany dnia 11 październik 2014 12:30
|
Użytkownik
Data rejestracji: 18.10.11
|
To kto gra w tego D&D? Bo ja wtedy na spotkaniu w Metrze coś wspominałem że bym zagrał w RPG więc nie wiem czy mnie ktoś liczył? |
|
|
|
Heisenberg |
Dodany dnia 11 październik 2014 15:08
|
Użytkownik
|
Tak ja słyszę i pamiętam wszystko co każdy powiedział na każdej naszej imprezie, nawet jak mnie nie było i spisuję listę życzeń i potrzeb.
Chcesz grać? Fajnie. Napisz na forum/facebooku/ zadzwoń do Nas to chętnie pogramy, zorganizujemy sesję, czy dwie. Teraz niestety mam już 6 osób w drużynie, więc off limits. |
|
|
|
Lord W |
Dodany dnia 12 październik 2014 21:51
|
Administrator
Data rejestracji: 15.02.07
|
No i po spotkaniu.
Odnośnie wspominanej w tym temacie "wizji fanklubu" miałem na myśli to, że każdy w 10 min przedstawi swoją wizję fanklubu. Założenie jest takie, że to ma być prezentacja wyjątkowych wizji każdego członka. Nie mój monolog - co ja sądzę i chciałbym, nie dyskusja, ale prezentacja każdej z osób, w formie prezentacji w Power Poncie, wykresu na tablicy, lub opisu słownego. Cele, działania i wizja.
W szczególności interesuje mnie zdanie osób, które najmniej znam, a więc Obiego, Harrego, Vingi. |
|
|