|
||||
Strona główna - Forum - Statut - O nas - Kategorie newsów - Kontakt - Kalendarz - Galeria - Download - Szukaj - Ostatnie komentarze | Niedziela, Listopad 10, 2024 |
|
|
|
Skierniewickie Stowarzyszenie Fanów Gwiezdnych Wojen "Utapau" HTML, PHP, coding, etc: Chebeat Design: Chebeat & Thingol Star Wars jest znakiem towarowym Lucasfilm, ble, ble, ble... (użyto w celach fanowskich..) Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. |
||||
Jedynie trailer do epizodu 8 był klimatyczny, ale też był bardzo nijaki. Z perspektywy czasu to jedynie trailer Łotra Jeden wyszedł dobrze. Choć ten do Hana Solo też był spoko.
Jedyne co mi się podoba to końcówka trailera. Ciekawe teorie spiskowe na temat Rey się pojawiły. Ja mam nadzieję, że w końcu, skoro Rey posiadła wiedzę Jedi, zostanie zakończona historia o Wybrańcu. Tym samym dowiemy się skąd wziął się Anakin i Rey.
Tylko czy Abrams wyjaśni w tak krótkim czasie wszystkie te zawiłości, które stworzył?