|
||||
Strona główna - Forum - Statut - O nas - Kategorie newsów - Kontakt - Kalendarz - Galeria - Download - Szukaj - Ostatnie komentarze | Poniedziałek, Listopad 25, 2024 |
|
|
|
Skierniewickie Stowarzyszenie Fanów Gwiezdnych Wojen "Utapau" HTML, PHP, coding, etc: Chebeat Design: Chebeat & Thingol Star Wars jest znakiem towarowym Lucasfilm, ble, ble, ble... (użyto w celach fanowskich..) Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2009 by Nick Jones. Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3. |
||||
Dziewczyna świetnie zagrała. Obok Sergiego Van Oli, Roana i Kolorowego Rafa jedna z najlepszych. Ogólnie wszyscy zagrali super. ExKaiser dobrze zagrał wookiego, ten mały Bena też ok.
Jedno mi się nie podobało. Te specyficzne poczucie humoru ...to nie mój styl. Mistrz Jedi Mara Jade rzucająca kulkami i pełna takiej złości (nie w duchu SW jak dla mnie). Jakoś Wujtasowy humor akceptuję bardziej. Rozumiem totalne jaja, albo totalną powagę; ale takie mieszanie ...
Fajny był też motyw z tym co odtwarzali na rzutniku. To było pomysłowe i tamci dwaj też dobrze zagrali. Ogólnie jeśli chodzi o aktorstwo super; jeśli chodzi o scenariusz i dowody słabo. Dlatego też nie skazałbym Jacena.
PS. Dla Thingola. Wiem, ze powiesz, że nie czytałem dziedzictwa i nie kumam ; ale czytałem liczne streszczenia zamieszczane w książkach SW (ogólnie znam fabułę).
Odnośnie zdjęcia - ujęcie dobre. Nogi i Sokół w tle ...